Naš tim

Dobro došli na web stranicu našeg tima, gdje se dvije iskusne psihologinje usredotočuju na pružanje usluga neurofeedbacka kako bi vam pomogle poboljšati vašu mentalnu ravnotežu i performanse.

Osnovala je i vodi centar Dječja mozgalica i vlasnica je obrta Brainwork.

Josipa Bosak Miklenić

Magistra psihologije i neurofeedback trenerica

Posljednjih 9 godina bavi se primjenom neurofeedback i biofeedback metode u radu s djecom i odraslima. Specijalizirala se na području neurofeedbacka završivši dodatnu edukaciju pri Biofeedback Federation of Europe, a stekla je i titulu međunarodno licenciranog neurofeedback terapeuta od strane Biofeedback Certification International Alliance (BCN). Sudjelovala je na brojnim domaćim i međunarodnim konferencijama promovirajući neurofeedback metodu, te je sudjelovala na TEDx University of Zagreb 2017. Redovito održava predavanja koja za cilj imaju upoznati širu populaciju s metodom koju primjenjuje, kako roditelje tako i stručnjake koji rade s djecom s teškoćama.

Održava i edukacije i superviziju za stručnjake koji žele primjenjivati neurofeedback.

Barbara Runjić

Magistra psihologije i neurofeedback trenerica

Akademsko obrazovanje završila je u inozemstvu: BA Psihologije sa Socijalanom skrbi, Northampton sveučilište (UK) i MSc Psihologije spec. Kognitivna neuroznanost, Maastricht sveučilište (NL).

Već kao tinejdžer školi počinje djelovati kao volonter i to u terapijskom radu s djecom s neurorazvojnim poremećajima u rehabilitacijskom jahanju. Kao student aktivno se uključuje u rad s mladim i odraslim ljudima na stjecanju i razvoju prenosivih vještina kao psiholog asistent, voditelj radionica i predavač.

Vlastita dijagnoza epilepsije odvodi ju u smjeru maksimalizacije potencijala ljudskog mozga te odmah po povratku u Hrvatsku nastavlja edukaciju za Neurofeedback terapeuta na učilištu Vita Plena po ‘Othmerovoj metodi’ te djeluje kao neurofeedback trenerica i ABA terapeut u udruzi za djecu s teškoćama u razvoju ‘Sve Pod Istim Krovom – SPIK’. Uskoro prolazi i tečaj ‘frekvencijskog neurofeedbacka’ kod Josipe Bosak Miklenić (Brain Work) gdje također trenutno radi kao neurofeedback trenerica.

S istom težnjom djeluje i kao partner na internacionalnom projektu CACAO (Cell Biology Art Class Omnibus) koji razvija kurikulum uvođenja djece predškolske dobi u svijet znanosti kroz igru, pjesmu i ples.