NOVI EDUKACIJSKI CIKLUS! Od veljače 2024. krećemo s novim edukacijskim ciklusom koji se sastoji od 3 vikend modula: 17. i 18.02., 24. i 25.02. te 02.03.2024. Prijaviti se možete na josipa@djecjamozgalica.com i na 0915936470. Veselimo se druženju!

Svi koji su zainteresirani mogu se javiti kako bi dobili uvid u cjelovit program edukacije, kao i sve dodatne informacije, a za prijavu je potrebno popuniti upitnik za prijavu.

Neurofeedback je metoda koja se vrlo uspješno može uklopiti u postojeće radno okruženje. Zbog široke primjene predstavlja izvrstan dodatni alat svima koji rade s djecom, ali i s odraslima.

Uvjeti za prijavu na edukaciju

Edukacija je namijenjena stručnjacima iz područja mentalnog zdravlja:

 • psiholozima
 • logopedima
 • edukacijskim rehabilitatorima
 • socijalnim pedagozima
 • medicinskim sestrama
 • liječnicima
 • radnim terapeutima
 • psihoterapeutima

Poželjno je akademsko predznanje iz biološke psihologije, neuroanatomije, razvojne psihologije, dječje i adolescentne psihopatologije, psihoterapije i etike.

Što čini edukaciju?

Sastavni dijelovi edukacije su:

 • teorija neurofeedback metode
 • praktična primjena koja uključuje rad s neurofeedback sustavom
 • supervizija
 
Teorijski i praktični dio edukacije čini 40 sati – 20 sati teorijskog djela i 20 sati praktičnog rada sa sustavom. 
Supervizijski dio uključuje ukupno 20 sati i to 10 sati rada s edukatorima i 10 sati rada kod polaznika.

Načini rada

Edukacija je osmišljena tako da svaki obrađeni teorijski dio bude praćen praktičnim i iskustvenim radom. Polaznici će za vrijeme edukacije istovremeno proći ulogu klijenta i trenera. Tijekom same edukacije, edukatorice se koriste brojnim primjerima iz prakse koji za cilj imaju razjasniti i dodatno obogatiti materijal koji se predaje. Svi materijali i metode rada temeljeni su na edukaciji najvećih svjetskih autoriteta u području neurofeedbacka, kao i edukaciji koja se priznaje prilikom stjecanja međunarodnog certifikata za primjenu neurofeedback metode.

Tko provodi edukaciju?

Edukaciju provode psihologinje i stručnjakinje u području neurofeedbacka s višegodišnjim iskustvom u primjeni metode. Također su održale više od 15 edukacija i ukupno provele gotovo 100 sati supervizije.

Neurofeedback supervizija

Supervizija je iznimno važan korak u primjeni neurofeedback metode, te je kao i kod drugih oblika terapijskog rada, nemoguće zamisliti rad s klijentom bez supervizije.

Supervizijski sati dogovaraju se u skladu s potrebama polaznika, a mogu uključivati rad u centru edukatora, superviziju na mjestu rada polaznika, te putem online servisa (Skype). Ukoliko se supervizija uzima nakon što je polaznik prošao neurofeedback edukaciju, broj sati supervizije dogovara se u skladu s potrebama polaznika, a uz procjenu samostalnosti i spremnosti za rad od strane supervizora.